× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Culmea mediului: să faci o stație electrică pentru încărcarea mașinilor pe un spațiu verde! Am primit, publicăm

Liber in Teleorman • 15-09-2023, 10:00:15 • 81 vizualizari
 

Culmea mediului: sa faci o statie electrica pentru incarcarea masinilor pe un spatiu verde! Culmea culmii mediului: sa faci o statie electrica pentru incarcarea masinilor pe un spatiu verde, finantata din Fondul de mediu! Culmea nesimtirii: sa faci o statia electrica pentru incarcarea masinilor pe un spatiu verde, cuprins in Registrul Local al Spatiilor Verzi!(Statia de incarcare masini electrice din zona ANAF este construita pe un spatiu verde inclus in noul RLSP! Vezi FSP, sectiune plan: 101, nr.index 101 si anume SV 3794, fiind afectati si arborii 7944,10652, carora le-au fos taiate radacinile!
Culmea culmilor nesimtirii: sa iti dai singur autorizatie de constructie pentru o statie electrica, situata pe un spatiu verde (nr.140/16.12.2022)! Si Garda de Mediu Teleorman e la 50 de metri de locul faptei!

Context:
Primarul Victor Drăgușin a anunțat punerea în funcțiune a stațiilor, joi, pe Facebook.
„Un nou proiect finalizat cu succes – de astăzi mașinile electrice ale populației pot fi încărcate și la stațiile amplasate de către primărie

Cele trei stații de încărcare pentru autovehiculele electrice ale populației, amplasate în zona Spitalul Județean, ANAF și Electrotel au devenit funcționale.
Proiect finanțat din ”Fondul de Mediu”, a scris acesta.

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Culmea Mediului Stație Electrică Pentru încărcarea Mașinilor Spațiu Primit Publicăm