× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Claudiu Gabriel Gheldiu, un tânăr liberal la Primăria Segarcea- Vale

Actualitatea de Teleorman • 27-05-2024, 20:00:52 • 75 vizualizari
 

La numai 36 de ani, Claudiu Gabriel Gheldiu poate fi primarul de care are nevoie comuna Segarcea Vale pentru a-și schimba viitorul. Decizia le aparține membrilor comunității care merg la vot pe 9 iunie să-și aleagă primarul și consiliul local pentru următorii patru ani.

Claudiu Gheldiu are un proiect politic ambițios, bazat pe nevoile reale ale oamenilor pe care și l-a asumat cu mult curaj și încredere în sprijinul comunitatii și al echipei sale.

Proiectele candidatului Partidului Național Liberal la funcția de primar al comunei Segarcea Vale sunt concentrate pe dezvoltare, iar transparența în alegerea firmelor de proiectare și execuție pentru orice investiție facută în localitate este principiul său de bază.

Candidatul liberal și-a propus să transforme primăria într-o instituție funcțională din punct de vedere al relației cu cetățeanul. Refacerea trotuarelor, a podului și a spațiilor verzi, amenajarea de platforme pentru depozitarea deșeurilor în fiecare sat, amenajarea de locuri de joacă pentru copii sunt alte câteva dintre obiectivele pe care și le-a propus dacă va fi ales primar.

Pentru Claudiu Gheldiu, absorbția fondurilor europene este un obiectiv prioritar, iar în atingerea lui este esențială implicarea administrației locale prin formarea unui funcționar care să se ocupe de aceste proiecte. În calitate de primar va acorda o atenție deosebită educației și modernizării unităților de învățământ din localitate.

În plan personal și profesional, Claudiu Gabriel Gheldiu este un om împlinit, cu o familie frumoasă și o carieră de succes. Deși foarte tânăr, Claudiu este cunoscut, apreciat și respectat în comunitate. Cu susținerea familiei, a echipei sale și a comunității locale Claudiu Gabriel Gheldiu poate fi primarul care aduce schimbarea și dezvoltarea în comuna Segarcea Vale.

Tu hotărăști schimbarea!

Tu decizi viitorul!

Comandat de Partidul Național Liberal Teleorman
Executat de SC VILAM MODUL CONSTRUCT SRL
Cod unic de identificare AEP 21240015

The post Claudiu Gabriel Gheldiu, un tânăr liberal la Primăria Segarcea- Vale appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Claudiu Gabriel Gheldiu Tânăr Liberal Primăria Segarcea-