× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Accident rutier în Orbeasca de Jos

Ziarul Mara • 12-08-2023, 10:00:16 • 149 vizualizari
 

Un autoturism a intrat într-un cap de pod! O persoană a rămas încarcerată

O persoană a rămas încarcerată după ce autoturismul în care se afla s-a izbit de un cap de pod. Alte 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre aceștia s-au aflat și doi copii.

Un grav accident rutier a avut loc în localitatea Orbeasca de Jos. Evenimentul s-a produs atunci când un autoturism a intrat în capătul unui pod, provocând daune semnificative și rănind mai multe persoane.

Un autoturism a părăsit carosabilul și a lovit frontal capătul podului, generând un impact violent. În urma impactului, două autoturisme au fost grav avariate, iar cinci persoane au fost afectate, inclusiv trei adulți și doi copii.

Forțele de intervenție au acționat imediat, fiind mobilizate echipe de pompieri și echipaje medicale. Un echipaj cu autospecială de stingere și un altul cu autospecială de descarcerare au intervenit pentru a gestiona situația.

De asemenea, trei echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman au fost prezente la fața locului pentru a acorda asistență medicală victimelor. Șoferul autoturismului care a intrat în capătul de pod a fost găsit încarcerat, dar conștient.

Pompierii au utilizat echipamentele de descarcerare pentru a-l elibera într-un timp cât mai scurt. După ce a fost salvat din mașină, șoferul a fost preluat de echipajele medicale pentru îngrijiri și evaluări suplimentare.

În urma accidentului, o femeie și doi copii au necesitat îngrijiri medicale. Aceștia prezentau traumatisme ușoare și atac de panică în urma impactului. Echipajele medicale au acordat asistența necesară pe teren și i-au transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexandria pentru investigații suplimentare și tratament specializat.

Cazul este acum în atenția autorităților competente, care au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Ancheta va urmări cu atenție circumstanțele care au condus la producerea accidentului și va stabili responsabilitățile în acest caz.

Claudiu DUMITRACHE

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Accident Rutier Orbeasca