× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Motivul pentru care CSM Alexandria nu are drept de promovare în Liga I

Ziarul Teleormanul • 18-09-2023, 14:00:10 • 226 vizualizari
 

Înainte de startul sezonului 2023-2024, Federația Română de Fotbal a decis că opt dintre cele 20 de echipe ale eșalonului secund nu au drept de promovare. Astfel, formațiile CSM Reșița, CSM Alexandria, CS Comunal Șelimbăr, Corvinul Hunedoara, CSA Steaua, CS Tunari, CSM Slatina și CSC Dumbrăvița nu vor putea urca în Superliga României în cazul în care, la sfârșitul sezonului, se vor afla pe locuri de promovare.

Motivul pentru care unele dintre acestea nu pot promova în Liga I este că nu dispun de infrastructura minimă necesară în primul eșalon (aici se încadrează și CSM Alexandria), în timp ce altele sunt cluburi de drept public care ar trebui să se transforme în unele de drept privat.
Stadionul din Alexandria ar fi trebuit să fie gata în 2020, însă, din cauza pandemiei de Coronavirus, lucrările au fost întârziate. Arena ar urma să dispună de 5500 de locuri, spațiu de cazare cu 36 de camere pentru sportivi, un centru de recuperare pentru circuitul sportivilor și, bineînțeles, de nocturnă. Baza sportivă ar beneficia și de o pistă de atletism cu o lungime de 400 de metri și șase culoare, dar și de terenuri destinate săriturilor în lungime.
Până când noul stadion va fi finalizat, CSM Alexandria evoluează pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele, arenă ce beneficiază de condițiile propice pentru disputarea meciurilor de Liga a II-a. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța). 

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Motivul Pentru Alexandria Promovare