× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Gâdea și Drăgușin tac mâlc în scandalul inspectorului bătăuș

Ziarul Teleormanul • 07-06-2024, 20:00:09 • 63 vizualizari
 

Deși au trecut aproape două zile de la scandalul care a făcut înconjurul țării, iată că, după morții de la urne, am devenit iarăși celebri. În cazul Vasile Răzvan Delcea, inspector școlar adjunct al ISJ Teleorman, dar și candidat pe loc eligibil de consilieri județeni ai PSD, nici Gâdea, nici Drăgușin nu au luat nicio măsură. Nici măcar Sorin Ilie, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) și fruntaș pe lista de consilieri locali la Alexandria, în calitatea-i de șef al dascălului scandalagiu, nu iese din matca tăcerii. Pe principiul “stăm pe burtă că ne e bine”, niciunul dintre cei mai sus menționați nu a catadicsit măcar să ceară scuze teleormănenilor pentru comportamentul colegului lor din PSD, dascăl, ceea ce ne face să credem că domnul protagonist se bucură din plin de susținerea lor.

Dar, cu toții știm că nimeni care li s-a împotrivit nu a rămas nepedepsit. Pe principiul “nu ești cu noi, ești dușmanul nostru”, prea “iubiții” noștri conducători au dat liber, se pare, la corecția corporală. La bătaie. Doar asta se poate deduce, câtă vreme dascălul care s-a bătut cu un tânăr rămâne în funcție.

Dar, ce ne mai miră?! Așa a decurs și campania electorală la Alexandria a PSD-ului. Au creat pagini false, neasumate, în care salariați ai primăriei au aruncatt dejecții la adresa adversarului lui Drăgușin. S-au pretat la a-i ataca chiar și familia.  Fără scrupule. Fără gram de bun simț. Dar, ce să-i faci, disperarea că pierde ȘEFU`! Iar lingușelile nu pot fi un argument în fața incompetenței. Și nici trecutul corsarului și al fetelor de gașcă.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Gâdea Drăgușin Scandalul Inspectorului Bătăuș