× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Nouă persoane au fost angajate pe loc la Bursa Locurilor de Muncă desfășurată, vineri, de AJOFM

Actualitatea de Teleorman • 20-05-2024, 14:00:48 • 72 vizualizari
 

Vineri, 17 mai, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman a desfășurat  Bursa Generală a Locurilor de Muncă, deschizând porțile pentru candidați începând cu ora 9.00. Manifestarea a avut loc atât la Sala Polivalentă din Alexandria cât și la sediile Agențiilor Locale din Roșiori de Vede și Turnu Măgurele, având ca scop facilitarea întâlnirii dintre angajatori și persoanele interesate de oportunități de angajare sau recalificare profesională. În pregătirea pentru bursă, aproximativ 1.060 de agenți economici au fost contactați, identificându-se în acest fel 619 posturi vacante într-o diversitate de domenii, de la inginerie la servicii și muncă necalificată. Bursa s-a adresat  unui spectru larg de calificări, etalând oferte pentru profesiuni precum ospătar, mecanic auto, electrician, tehnician veterinar, bucătar, bobinator, curier, operator la prepararea produselor lactate, economist, administrator de baze de date, dar și oportunități pentru forța de muncă necalificată.

Participarea a fost consistentă, cu peste 850 de candidați prezenți, dintre care 255 au fost considerați eligibili pentru angajare în urma interviurilor, iar 9 persoane au fost angajate pe loc. Toate cele 9 angajări au implicat candidați cu studii medii și profesionale.

În următoarea lună, A.J.O.F.M Teleorman va centraliza rezultatele finale ale burselor de muncă.

În plus, participanții la bursă au beneficiat de informații suplimentare despre cursurile de formare profesională disponibile, facilitățile oferite la angajare și posibilitățile de muncă în străinătate prin EURES. Au fost amenajate standuri special proiectate pentru medierea muncii, consilierea în carieră, informații despre formarea profesională continuă, precum și asistență în crearea CV-urilor și scrisorilor de intenție.

 

The post Nouă persoane au fost angajate pe loc la Bursa Locurilor de Muncă desfășurată, vineri, de AJOFM appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Persoane Angajate Locurilor Muncă Desfășurată Vineri