× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Scandal pe scaunul lui Florică Mara din Consiliul Județean

Exploziv News 24 • 17-07-2023, 14:00:46 • 34 vizualizari
 

Pentru a înțelege mai bine subiectul, o să ne întoarcem la începutul acestei povești încâlcite. Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, a anunțat la sfârșitul lunii februarie că organizația județeană îi retrage sprijinul politic lui Florică Mara, consilier județean, pe motiv că face jocurile PSD-ului.

Până la ședința ordinară a CJ de joi, 13 iulie nu s-a mai știut nimic despre situația omului de afaceri, ba, chiar Florică Mara a participat la toate întâlnirile din forul județean. La finalul ședinței de joi, 13 iulie, însă, secretarul județului, Silvia Oprescu a prezentat un ordin de încetarea a mandatului lui Mara, emis de Prefectura Teleorman. De asemenea, li s-a adus la cunoștință aleșilor județeni faptul că instituția a mai primit o adresă din partea lui Florică Mara, prin care acesta din urmă îi anunța că nu îl pot scoate din structura CJ-ului pentru că a atacat în instanță decizia PNL-ului de excludere din partid. Situația neclară a determinat-o pe Silivia Oprescu să ceară lămuriri la Prefectura Teleorman.

Aruncatul pisicii dintr-o curte în alta 

Mergând pe firul poveștii, l-am contactat pe prefectul județului, Haralambie Epure, pentru a ne explica ce se întâmplă, dar cum săptămâna trecută era în concediu, ne-a „pasat” subprefectului Benone Rababoc, care i-a ținut locul. Acesta din urmă ne-a declarat că el nu a semnat niciun astfel de ordin, cel mai probabil documentul a fost semnat de însuși Haralambie Epure.

Un apropiat al președintelui PNL, Eugen Pîrvulescu a lămurit situația

Am încercat încă din data de 13 iulie să luăm legătura cu Eugen Pîrvulescu, persoana cea mai în măsură, poate, să lămurească toată tărășenia, dar, acesta ne-a transmis printr-un mesaj că se află într-o ședință, care cel mai probabil s-a prelungit până astăzi, pentru că nu am primit un răspuns până la ora publicării articolului. Dar, noi nu am renunțat și am contactat o persoană apropiată de președintele liberal, care ne-a lămurit. Situația se prezintă în felul următor: după emiterea hotărârii de retragere a sprijinului politic, a mai fost aprobată o altă decizie, cea de radiere din partid a aceluiași Florică Mara. Acesta din urmă, spune apropiatul lui Pîrvulescu, nu ar fi atacat și ultima decizie emisă de partid și în baza acesteia a fost cerut ordinul de încetare a mandatului de consilier al lui Florică Mara.

Cum se va termina acest bâlci, rămâne de văzut, până atunci însă, Mara rămâne în continuare pe scaunul de la Consiliul Județean.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Scandal Scaunul Florică Consiliul Județean