× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

SuperSocial | ”Am încredere că ne vom califica”, spune Iordănescu după prestația modestă din meciul cu Belarus

Teleorman Sport • 13-10-2023, 20:00:03 • 97 vizualizari
 

România a reușit doar o remiză albă, 0-0, cu Belarus și a ratat șansa de a urca pe prima poziție a grupei I. Tricolorii au controlat în mare partida, dar dominația lor a fost una sterilă, ocaziile apărând mai mult în urma unor șuturi de la distanță. Selecționerul Edward Iordănescu crede însă că acest pas greșit nu-i va costa pe tricolori calificarea.

”Sunt extrem de supărat, ne-am dorit extrem de mult să câștigăm. Dar sunt optimist, am încredere că acest grup are capacitate de a fi la Campionatul European. Ne-am dorit foarte mult victoria, s-a văzut asta în exprimare, dar n-am reușit să aducem acasă punctele.

”Am întâlnit un adversar incomod, Israelul a câștigat greu aici, Kosovo a pierdut. 

”Nu am ce să reproșez echipei din  punct de vedere al atitudinii, al spiritului. Trebuie să fim lucizi, să analizăm obiectiv. Am avut un adversar care s-a apărat prin multă densitate. Am greșit puține mingi, am avut undeva la 87% procentaj al paselor reușite, am avut șuturi, cornere… Singurul lucru din cauza căruia am plecat cu un singur punct a fost ultima pasă, ultima execuție. Nu am reușit să profităm de mingile duse acolo”, a spus selecționerul. 

Iordănescu a încercat să găsească și câteva aspecte pozitive ale prestației cu Belarus.

”V-am spus că nu va fi ușor! Nu sunt meciuri ușoare, nu sunt meciuri de dinainte câștigate. Important e să ne ridicăm, cum am mai făcut-o până acum. E important că nu am luat gol, sunt aspecte pozitive de care pot să mă leg. 

”Într-adevăr, nu am marcat. Dar o calificare e făcută din mai mulți pași. Urmează alți pași pe care trebuie să-i facem.

”Dacă marcam un gol la situațiile avute, ar fi fost altfel jocul, am fi provocat adversarul să iasă la joc. Din păcate, nu am reușit. Peste trei zile, trebuie să batem Andorra. Nu-mi permit să vorbesc despre ce va fi peste o lună, important e să batem Andorra”, a adăugat Edi Iordănescu.

Sursa: www.flashscore.ro

 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
SuperSocial încredere Califica Iordănescu Prestația Modestă Meciul Belarus