× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

VIDEO Patru victime, între care și un copil de 5 luni, în urma unui accident rutier pe DJ504 la Orbeasca de Sus

Impact News 24 • 04-09-2023, 10:00:50 • 72 vizualizari
 

Patru persoane, între care și un copil de doar 5 luni, au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident rutier produs pe DJ504, pe raza localității Orbeasca de Sus.

Din primele informații, se pare că la baza producerii accidentului rutier ar fi stat neacordarea de prioritate. Potrivit martorilor, una dintre cele două mașini implicate în accident ar fi virat stanga fără să se asigure, moment în care a fost izbită de o mașină al cărei șofer se angajase în depășire.

În urma impactului, trei adulți și un copil au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale. După ce au primit primul ajutor la fața locului, victimele au fost transportate la spital.

[embedded content]

La fața locului s-au deplasat pompierii cu autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Polițiștii au preluat cazul și fac cerectări pentru a stab ili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Victime între Accident Rutier Orbeasca