× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Cornel Gogan promite râuri de doctori la spitalul din Videle dacă ajunge primar

Impact News 24 • 08-06-2024, 10:00:50 • 128 vizualizari
 

O temă utilizată la greu în campania electorală care se încheie astăzi a fost lipsa medicilor din spitalele din județ. Ca și cum cineva își dorește ca spitalele să stea fără medici și cu aia care sunt să se încropească niște gărzi cu chiu cu vai.

Doctorii nu vin la spitalele din orașele mici pentru că doctorii vor să profeseze în centre universitare, în spitale mari unde sunt pacienți mulți și pot să facă performanță.

Treaba e simplă, dar ipocrizia este ridicată la rang de artă.

Și în județ autoritățile au tot luat măsuri, atât cât au putut legal să o facă, să faciliteze venirea doctorilor în spitale. Că le-au pus la dispoziție case, că le-au acordat unele stimulente financiare sau alte avantaje, măsuri pentru aducerea medicilor au fost luate. Pentru că știu și oamenii cu funcții că li se sparg oalele în cap și că pe om îl ustură buzunarul să bată drumuri la București la spital, când ar putea să meargă la alea din județul lor. Dacă ar fi și medicii necesari, bineînțeles.

Un exemplu concret este candidatul la primăria Videle Cornel Gogan, care a abuzat efectiv tema spitalului din oraș toată această campanie electorală. A cântat peste tot despre cum va revoluționa el sistemul de sănătate din Videle, de parcă nu e același sistem de sănătate în toată țara și de parcă doar de la Videle ar lipsi specialiștii în sănătate.
Și sigur știe și el că fabulează, dar ce mai contează când scopul este unul atât de important? Evident că lipsa medicilor ar fi aceeași și dacă Cornel Gogan ar fi primar, că doar nu mută orașul cu totul în buricul Bucureștiului , pentru ca doctorii să devină interesați de spitalul din Videle.

La fel fabulează și colegul lui de partid, Haralambie Epure care candidează la primăria Alexandria. Și acesta visează doctori fără număr și le promite că le face chiar și un bloc. Care bloc există deja și este fix peste drum de Poliția Județeană, o zonă intens frecventată de candidatul Epure, că doar are sediul de campanie la doi pași.
Despre pesediștii aflați deja în funcție ce să mai spunem? Că și ei promit că aduc doctori și că, desi până acum nu au reușit să o facă, trebuie să-i credem pe cuvânt că o să reușească mai încolo. Se mai gândesc la alte facilități, o să apară poate vreo lege care să schimbe condițiile, cine știe…

Și uite așa murim cu zile, în timp ce șmecherii ne duc cu gălăgia și noi ne facem că îi credem. Că altceva ce să facem? Să ieșim la vot!

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Cornel Promite Râuri Doctori Spitalul Videle Ajunge Primar