× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Agresorul care a înjunghiat un bărbat la Țigănești a fost arestat

Ziarul Teleormanul • 02-12-2023, 14:00:09 • 113 vizualizari
 

Vineri, 1 decembrie, în jurul orei 17:00, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi fost tăiată cu un cuțit, în timp ce se afla pe raza comunei Țigănești.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Alexandria, stabilind că sesizarea se confirmă.

Persoana vătămată, un bărbat de 28 de ani, care prezenta o plagă înjunghiată în zona toracelui, a fost transportată la o unitate medicală în vederea primirii de îngrijiri de specialitate.

Cercetările preliminare indică ipoteza că, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, persoana vătămată ar fi fost înțepată în zona pieptului, cu un obiect tăietor – înțepător, de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Țigănești, obiectul folosit la comiterea faptei fiind ridicat de către polițiști în vederea cercetărilor.

Presupusul agresor a fost identificat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul secției pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind preluate de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale în vederea stabilirii întregii situații de fapt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Față de persoana bănuită, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au dispus măsura reținerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Agresorul înjunghiat Bărbat Țigănești Arestat