× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) Se fură fără vreo teamă în Teleorman. Camerele de supraveghere au surprins întreg traseul bunului sustras

Exploziv News 24 • 20-01-2024, 10:00:56 • 104 vizualizari
 

Persoana păgubită ne-a semnalat ceea ce i s-a întâmplat într-o seară, în localitatea care este practic limită de municipiul Alexandria. 

Omul povestește că, în seara zilei de 5 ianuarie 2024, persoane necunoscute i-au furat din fața porții betoniera de 250 de litri. Mai exact, așa cum se poate observa și din imaginile video surprinse de camerele de supraveghere ale mai multor locații care dețin astfel de sisteme (partea vătămată a reconstituit traseul pe care hoții au mers în seara cu pricina), obiectul furat a fost tractat de o mașină, marca Opel Corsa J. Hoții au plecat din poarta păgubitului de la intersecția străzilor Spitalului cu Primăverii, a mers prin sat, pe strada Haritina Gigantu și a ieșit în DN 51, pe strada Morii. A intrat apoi în Alexandria, pe strada Dunării.

”Inclusiv camerele de supraveghere ale municipiului Alexandria au surprins momentul când hoții intră în oraș cu betoniera tractată”, mai precizează păgubitul.

Tot proprietarul ne-a mai spus că a fost anunțată și poliția, ba, mai mult, pe parcursul cercetărilor, a fost identificat un martor, care, deși nu a dorit să facă declarații, pentru că apare în filmulețele de pe camerele de supraveghere, a fost nevoit să meargă singur la audieri. Omul păgubit vrea să-și recupereze bunul, iar timpul trece în defavoarea acestuia.

Pentru a afla în ce stadiu sunt investigațiile în acest caz, am cerut un punct de vedere Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman.

„La data de 06.01.2024, în jurul orei 13:00, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată de către un bărbat din comuna Poroschia, prin apel la numărul unic de urgență 112, despre faptul că i-ar fi fost sustrasă o betonieră. Cercetările efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Alexandria indică ipoteza că, în seara zilei de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 21:30, persoane necunoscute ar fi sustras o betonieră pe care proprietarul ar fi lăsat-o în fața curții locuinței sale, pe stradă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului/autorilor și recuperării prejudiciului cauzat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria”, ne-a transmis IPJ Teleorman.

Până când nu vor fi înăsprite pedepsele, iar cei care pun în aplicare legea nu ne vor oferi exemple clare de măsuri luate împotriva unor astfel de oameni, care comit furturi fără jenă sau teamă, trecând prin locuri publice fără să le pese că ar putea fi văzuți, ba, mai mult, chiar prinși, astfel de fapte vor fi la ordinea zilei în județul Teleorman.
Mai multe detalii puteți afla accesând linkul din comentarii.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Fără Teamă Teleorman Camerele Supraveghere Surprins întreg Traseul Bunului Sustras