× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

SuperSocial | Rapid ratează șansa de a se apropia la 10 puncte de liderul FCSB. Remiză pe Oblemenco

Teleorman Sport • 05-03-2024, 10:00:02 • 35 vizualizari
 

În runda cu numărul 29, Universitatea Craiova și Rapid au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Univ. Craiova – Rapid 1-1

Giuleștenii ratează șansa de a se apropia la 10 puncte de liderul FCSB, având în vedere că în ultima rundă din sezonul regulat îi vor întâlni pe rivalii din București.

Rapid rămâne pe loc secund, cu 52 de puncte, trupa lui Bergodi ajungând astfel la cea de-a doua partidă din 2024 în care nu obține succesul.

Petrecăreții Borza și Albu au fost reprimiți în lot și s-au aflat pe banca de rezerve, cel din urmă înlocuindu-l în partea secundă pe Jakub Hromada, mijlocașul slovac care a înscris la 4 minute de la reluare primul său gol în Superliga României, aducând totodată egalarea pentru giuleșteni. Fotbalistul a înscris după o centrare perfectă expediată din flancul drept de Krasniqi.

Universitatea Craiova a intrat la pauză în avantaj după golul reușit de Alex Mitriță în minutul 30. Extrema l-a învins pe Aioani după o pasă venită de la Bancu și a ajuns la cea de-a noua reușită din acest sezon. În partea secundă, Mitriță a acuzat dureri musculare și a fost schimbat de antrenorul Ivaylo Petev cu spaniolul Jalen Blesa.

sursa: https://www.flashscore.ro/

 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
SuperSocial Ratează șansa Apropia Puncte Liderul Remiză Oblemenco