× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

O femeie din Roșiori de Vede, cercetată pentru tentativă la tâlhărie, a fost reținută și introdusă în arest

Ziarul Teleormanul • 05-01-2024, 14:00:11 • 142 vizualizari
 

O femeie, în vârstă de 43 de ani, din Roșiori de Vede, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie, a fost reținută de polițiști.

Conform IPJ Teleorman, activitatea infracțională reținută în sarcina acesteia constă în aceea că, la data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 17:30, ar fi pătruns fără drept în curtea unei societăți comerciale, situate în zona fostei uzine de vagoane, cu scopul de a sustrage bunuri.
În acel moment a fost surprinsă de către o angajată care a simulat că alertează telefonic poliția, motiv pentru care femeia de 43 de ani ar fi prins-o cu mâinile în zona gâtului și ar fi lovit-o, ulterior părăsind curtea societății, împreună cu cei doi bărbați de care era însoțită, cu un autoturism.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie și tentativă la furt calificat, polițiștii reușind să identifice persoanele în cauză.
Fiind în continuarea cercetărilor, față de persoana bănuită a fost dispusă măsura reținerii, femeia fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentată instanței de judecată.
Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Femeie Roșiori Cercetată Pentru Tentativă Tâlhărie Reținută Introdusă