× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Val de tragedii pe șoselele din Teleorman! 19 persoane și-au pierdut viața în acest an

Ziarul Mara • 27-10-2023, 10:00:23 • 40 vizualizari
 

În județul Teleorman, siguranța rutieră a devenit o problemă de viață și de moarte. Un raport recent al Poliției Teleorman a dezvăluit o cifră înfricoșătoare: 34 de accidente rutiere grave au avut loc în primele 9 luni ale acestui an, soldate cu moartea a 19 oameni și rănirea altor 45. Fiecare astfel de incident reprezintă o dramă umană, un gol imens în familii și comunitate.

Aceste statistici ar trebui să tragă un semnal de alarmă în inimile noastre. Viața este neprețuită, și trebuie să facem tot ce este posibil pentru a o proteja. Este nevoie de acțiune imediată, pentru că aceste cifre nu sunt doar numere, ci vieți umane și destine distruse.

Pe lângă aceste tragedii, au avut loc 334 de accidente rutiere ușoare, soldate cu vătămarea corporală a 434 de persoane. Chiar și în aceste cazuri, suferința este reală, iar consecințele pot fi de lungă durată.

Este clar că trebuie să schimbăm ceva în modul în care ne comportăm pe drumurile din Teleorman. Conducerea responsabilă, respectarea regulilor de circulație și evitarea comportamentelor riscante, precum consumul de alcool înainte de a conduce, trebuie să devină norma, nu excepția.

Viața are prioritate, și este datoria noastră să o protejăm. Aceste cifre nu trebuie să crească. Haideți să ne unim eforturile pentru a face din drumurile noastre locuri mai sigure și pentru a păstra viețile noastre și ale celor dragi în siguranță.

Claudiu DUMITRACHE

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Tragedii șoselele Teleorman Persoane și-au Pierdut Viața