× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

FIERBE PNL TELEORMAN! Cine poate să preia frâiele Organizației Județene?

Exploziv News 24 • 12-10-2023, 20:00:50 • 79 vizualizari
 

Pe de-o parte, sunt apropiații senatorului teleormănean, care nu au crezut nicio clipă că acel dosar va fi judecat, iar de cealaltă parte, sunt simpatizanții dreptei, care nu au răspuns ordinelor lui Pîrvulescu și sperau la o debarcare a acestuia din fruntea PNL Teleorman.

Una peste alta, la nivel județean, metodele de control și tacticile liberalului ”suprem” erau cunoscute de toată lumea. Se cunoștea faptul că nu se întâmpla nimic fără ca Pîrvulescu să știe sau, mai mult, orice mutare pe scena politică sau administrativă trebuie să ”treacă” mai întâi prin biroul acestuia și să primească ”binecuvântarea”. La fel de corect și adevărat este și faptul că, de la centru, președintele PNL Teleorman primea susținerea necesară pentru a ”trage sforile” așa cum dorește, ba, chiar o parte dintre oamenii publici îl considerau un fel de baron local, care nu era deranjat.

Pesedistul vopsit galben, Haralambie Epure se visează președinte

Având în vedere faptul că dosarul de corupție a ajuns în instanță, toată lumea se întreabă acum dacă, conducerea partidului de la centru va lua în calcul eliberarea din funcția de lider al liberalilor teleormăneni a lui Eugen Pîrvulescu. Astfel, surse din interiorul PNL, apropiate de Nicolae Ciucă au declarat în exclusivitate pentru site-ul explozivnews24.ro faptul că în cel mai scurt timp se va lua o decizie în această privință, iar viitorul președinte al Organizației Județene va fi un politician de la București. Așadar, toate încercările lui Eugen Pîrvulescu de a pune un om, pe care mai apoi să-l poată controla la șefia PNL Teleorman, pare, că sunt sortite eșecului. Din informațiile noastre, actualul prefect al județului, Haralambie Epure (pesedist vopsit în galben, dacă ar fi să dăm puțin timpul înapoi și să îi urmărim parcursul politic) este ”plimbat” pe la capitală de Pîrvulescu pentru a-l unge președintele organizației județene. De ce? Simplu: de când a ocupat funcția de prefect, tot cu susținerea liderului liberal, Haralambie Epure nu a ieșit din cuvântul omului care l-a propulsat direct în biroul de la Prefectură, după ce s-a ”făcut” liberal. Pe prefect l-am contactat pentru a ne spune dacă aceste zvonuri sunt reale sau nu, însă, nu doar că a negat categoric, dar a și precizat că nu știe nimic despre subiect.

Noi rămâne vigilenți și vom urmări cu deosebit interes acest subiect. 

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
FIERBE TELEORMAN Frâiele Organizației Județene?