× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Centrul pietonal din Alexandria NU a fost finalizat la timp – Alexandria se reconstruiește cu întârziere

Liber in Teleorman • 20-10-2023, 10:00:16 • 63 vizualizari
 

– Primăria Alexandria: durata contractului de execuție lucrări privind ”Modernizare zonă pietonală str. Libertății” este de 16 luni, începând cu data de 16.05.2022 –

Pentru locuitorii orașului Alexandria și pentru cei care au urmărit cu nerăbdare dezvoltarea centrului pietonal, luna septembrie 2023 era o dată importantă. Primarul Victor Drăgușin trimitea cu sârg drept la replică și ne spunea că proiectul urma să fie finalizat până la sfârșitul lunii septembrie, conform acordului încheiat cu firma constructoare – Team Star Sud SRL. Cu tot zbuciumul să promită contrariul a ceea ce descriau oamenii și presa, chiar și cei pe care Victor Drăgușin nu-i consideră jurnaliști, la începutul lunii octombrie, realitatea ne arată că am avut dreptate.

Dacă ne uităm la centrul orașului Alexandria astăzi, vedem că pietonalul promis se află departe de a fi finalizat. Deși granitul nemuritor a ajuns pe șantier, numărul muncitorilor pare să fie insuficient pentru spațiul imens pe care trebuie să-l transforme într-un centru pietonal modern și atractiv, spart tot deodată.

Această întârziere este o dezamăgire atât pentru comunitatea locală, cât și pentru cei care așteptau cu nerăbdare un nou centru pietonal în Alexandria, că au mers doi ani prin nămol și praf, depinde de perioadă. Promisiunile primarului au rămas neîndeplinite, iar orașul se confruntă cu o situație în care șantierul central este un amestec de granit și construcții incomplete după cum se poate vedea în fotografii sau într-o plimbare „pe centru”.

CITIȚI ȘI: Dezastrul din centrul Alexandriei, pus pe seama lipsei de granit – Explicațiile halucinante ale primarului

Citiți și: Schemele TEL DRUM continuă: O firmă asociată reabilitează centrul pietonal din Alexandria

Citiți și: ADP Alexandria lasă arborii de pe centru fără apă până la finalizarea șantierului

Citiți și: Lucrările la pietonalul Alexandriei sunt SISTATE! Șantierul, reluat în martie

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Centrul Pietonal Alexandria Finalizat Alexandria Reconstruiește întârziere