× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

ANUNȚ „PNRR: FONDURI PENTRU ROMANIA MODERNA SI REFORMATA “

Ziarul Teleormanul • 29-08-2023, 10:00:10 • 20 vizualizari
 

ANUNȚ

„PNRR: FONDURI PENTRU ROMANIA MODERNA SI REFORMATA “

UAT COMUNA ZAMBREASCA anunță public semnarea contractului de finanțare nr. 303DOT/2023 pentru proiectul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA ZAMBREASCA, JUDEȚUL TELEORMAN” (cod F-PNRR-Dotări-2023-0292) depus în cadrul PNRR/2022/C15.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 810.123,16 lei, din care, valoarea  nerambursabilă finanțată din PNRR este de 810.123,16 lei.

Obiectivele proiectului:

  • Transformarea digitală pentru facilitarea învățării online prin investiții în infrastructura digitală pentru predare și prin instrumente digitale de predare.
  • Sporirea calității și siguranței mediilor de învățare prin echiparea sălilor de clasă cu mobilier, materiale didactice și echipamente didactice;
  • Dezvoltarea/modernizarea infrastructurii și a resurselor tehnologice necesare pentru unitatea de învățământ preuniversitar aflată în zonă defavorizată (zonă rurală).

Investiția va consta în dotarea cu echipamente pentru laboratorul de informatică din unitatea de învățământ de nivel primar și gimnazial, dotarea cu echipamente TIC în 8 săli de clasă pentu organizarea în mediul virtual pentru unitatea de învățământ preuniversitar, dotarea cu mobilier în 9 săli de clasă/grupă (6 pentru școlari, 2 pentru grupa de grădiniță si 1 laborator de informatică), dotarea cu mobilier specific, materiale didactice specifice și echipamente digitale necesare pentru un laborator de științe multidisciplinar, o sală de sport și un cabinet școlar.

            În urma realizării acestor investiții, va rezulta dezvoltarea educației și se va crea un mediu prielnic  desfășurării activităților didactice. Investițiile vor contribui în mod natural la creșterea calității educaționale, cu impact atât asupra elevilor, cât și asupra cadrelor didatice.

Perioada de implementare  a proiectului  se realizează în intervalul 01.08.2023-31.12.2024.

 Persoană de contact:

Primar –RADUT MARIN

primaria.zimbreasca@gmail.com

Tel.: 0247338401  Fax: 0247338401

Apel de proiecte gestionat de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), in numele si pentru Ministerul Educatiei, finantat prin fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale”

 

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
ANUNȚ FONDURI PENTRU ROMANIA MODERNA REFORMATA