× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) TSD TELEORMAN, CONCURS DE PESCUIT SPORTIV LA ISLAZ

Antena 3 Alexandria • 17-07-2023, 14:01:03 • 43 vizualizari
 

Activitate intensă la TSD Teleorman, unde tinerii social-democrați au organizat, weekend-ul trecut, un concurs de pescuit. Competiția care s-a adresat tinerilor, în special amatorilor de pescuit s-a desfășurat în localitatea Islaz, iar cei prezenți s-au putut bucura și de alte surprize în cadrul evenimentului.

Sâmbăta trecută, locul în care râul Olt se varsă în Dunăre, la Islaz, a fost punctul de întâlnire al pescarilor amatori și profesioniști din toate colțurile județului și de toate vârstele. Acolo s-a desfășurat Cupa TSD Teleorman la pescuit, concurs organizat de tinerii social-democrați.

Câștigătorii au fost stabiliți în urma întocmirii clasamentului final, în funcție de cantitatea totală de pește capturat. Locul 1 a fost ocupat de TSD Alexandria, premiul al doilea a ajuns la echipa tinerilor social-democrați de la Islaz, în timp ce premiul al treilea a fost revendicat de TSD Beuca. La eveniment au luat parte și primarul comunei Islaz, Ionel Geară, dar și deputatul Florin Piper-Savu, care alături de Valentin Chiran, președintele TSD Teleorman, au oferit echipelor câștigătoare premiile meritate. Pe lângă competiția de pescuit, scopul acestui concurs a fost acela de a socializa. De asemenea, cei prezenți la eveniment s-au putut bucura și de o discotecă în aer liber.

Articolul (VIDEO) TSD TELEORMAN, CONCURS DE PESCUIT SPORTIV LA ISLAZ apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TELEORMAN CONCURS PESCUIT SPORTIV