× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Scafandru de la ISU Teleorman, misiune de sprijin pentru căutarea a doi minori în Olt / Cei doi copii au fost găsiți fără suflare

Ziarul Teleormanul • 19-07-2023, 10:00:11 • 58 vizualizari
 

Astăzi, unul dintre scafandrii de la ISU Teleorman s-a deplasat într-o misiune de sprijin pentru căutarea a doi minori (doi băieți de 12 și 13 ani), posibil înecați în râul Olt.

În urma unui apel primit ieri, în jurul orei 16.30, s-au început căutările cu bărci cu motor și echipa de scafandri a ISU Olt, împreună cu un scafandru de la ISU Dolj, în comuna Giuvărăști, pentru căutarea a doi minori. Pe parcursul nopții au fost executate căutări cu ajutorul unei bărci, pe luciul apei, fără ca minorii să fie găsiți.

Astăzi, cei doi minori au fost găsiți de echipele de scafandri și au fost aduși la mal. Din păcate, echipajele medicale nu au putut decât să constatate decesul acestora.

Pentru prevenirea unor situații asemănătoare, salvatorii teleormăneni recomandă să respectați următoarele reguli privind scăldatul:

– frecventaţi doar locurile special amenajate pentru înot şi scăldat;

– evitaţi scăldatul în râuri, lacuri, canale sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenţii foarte puternici, albiile nămoloase sau pline cu plante, pietre, crengi şi trunchiuri de copaci;

– nu realizaţi acte de teribilism prin plonjarea de pe platforme, poduri sau alte elemente de construcţii;

– nu intraţi în apa rece înfierbântaţi; – nu vă aventuraţi în apă seara târziu sau pe timp de noapte;

– nu vă aventurați în apă când sunteți în stare de ebrietate;

– nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi lângă şi în apă

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Scafandru Teleorman Misiune Sprijin Pentru Căutarea Minori Găsiți