× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Alexandria / 320 de autovehicule oprite în trafic, 420 de persoane legitimate și sancțiuni de peste 400.000 lei, într-o acțiune de prevenire și combatere a infracționalității stradale

Ziarul Teleormanul • 06-11-2023, 14:00:09 • 86 vizualizari
 

Sâmbătă, 4 noiembrie, între orele 18.00 – 22.00, în municipiul Alexandria, polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale au desfășurat o acțiune, împreună cu efective din cadrul I.J.J. Teleorman și Poliției Locale Alexandria, în vederea prevenirii și combaterii infracționalității stradale.

Au fost oprite în trafic pentru control peste 320 de autovehicule și au fost legitimate nu mai puțin de 420 de persoane, dintre care 152 de șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicând faptul că doar unul se afla sub influența alcoolului la momentul testării (0, 84 mg/l alcool pur în aerul expirat). De asemenea, a fost efectuată o testare cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.
În doar câteva ore, polițiștii au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale, au reținut două permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice. Valoarea sancțiunilor aplicate se ridică la aproximativ 412.000 de lei.
De asemenea, au fost verificate 18 societăți comerciale, fără a fi înregistrate nereguli.
Pentru menținerea unui climat optim de siguranță publică, polițiștii le recomandă cetățenilor să respecte regulile privind conviețuirea socială și circulația rutieră.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Alexandria Autovehicule Oprite Trafic Persoane Legitimate Sancțiuni