× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Primarul acuzat de agresiune sexuală, EXCLUS din PNL Teleorman

Liber in Teleorman • 19-09-2023, 10:00:14 • 22 vizualizari
 

Organizația județeană PNL Teleorman îl va exclude din partid pe primarul comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, reținut, luni, pentru agresiune sexuală.

„Organizația județeană PNL Teleorman va convoca în regim de urgență Biroul Politic Județean în vederea excluderii din partid a primarului comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, reținut pentru agresiune sexuală.Este decizia politică a PNL care, ca întotdeauna, este garantul drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, așa cum prevede Constituția României.

Partidul Național Liberal are toleranță zero pentru astfel de situații, precum cea în care se află primarul din județul Teleorman. Ne delimităm categoric de astfel de comportamente și condamnăm cu fermitate orice formă de abuz fizic sau psihic, în condițiile în care cercetările din ancheta în curs de desfășurare vor dovedi că acuzațiile sunt reale”, a transmis Departamentul de comunicare al PNL Teleorman.

Percheziții la Botoroaga

Polițiștii din București, însoțiți de o echipă de mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS), au efectuat, luni, două percheziții domiciliare, după ce o minoră l-a acuzat de agresiune sexuală pe primarul comunei Botoroaga – Mihail Cojocaru.

O minoră în vârstă de 17 ani a sesizat poliția, pe 6 septembrie, că în timp ce se afla pe raza comunei Botoroaga, județul Teleorman, a fost agresată sexual de către Cojocaru Mihail, primarul localității.

Fata a spus că primarul a atins-o pe picior, a luat-o în brațe și a încercat să o sărute.

Mărturiile copilei

Minora a povestit cum a fost abordată de primar în timp ce se ducea la întâlnire cu iubitul ei. Edilul i-a propus să o ducă el cu mașina până la primărie. Acolo, a încercat să o sărute și i-a făcut propuneri indecente.

„Mi-a zis dacă vreau să plec cu el miercuri la mare și am zis că nu. S-a apropiat foarte aproape de mine, de gura mea și a încercat să mă sărute. M-a luat și m-a pupat pe obraz și a zis că așa se face la prima întâlnire. Când am mers în fața mi-a pus mâna pe umeri să mă ia în brațe. Mi-a zis că el nu credea că am 17 ani, că arăt prea bine, că o să mai vină pe la București, că are niște ședințe, să ieșim să facem sex sau dragoste”, a spus fata.

Cel care a alertat autoritățile a fost iubitul minorei. Ulterior, el spune că a primit mai multe mesaje de amenințări.

Minora de 17 ani nu ar fi singura victimă. O altă fată a povestit cum a încercat primarul să îi dea bani.

Citiți și: Primarul de la Botoroaga a fost REȚINUT

Citiți și: Primar din Teleorman, ridicat de mascați și dus la audieri pentru agresiune sexuală

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Primarul Acuzat Agresiune Sexuală EXCLUS Teleorman