× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Primarul Cojocaru rămâne în arestul capitalei

Exploziv News 24 • 18-09-2023, 20:00:49 • 106 vizualizari
 

În urmă cu câteva momente, Poliția municipiului București a emis un comunicat de presă, prin care informează că primarul teleormănean, Mihail Cojocaru a fost reținut pentru 24 de ore. 

După ce a fost audiat, anchetatorii au considerat că sunt suficiente probe pentru ca primarul să-și petreacă noapte în spatele gratiilor.

„La data de 18 septembrie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în executare două mandate de percheziție, la o adresă de domiclilu, precum și la sediul unei instituții, din județul Teleorman, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. În fapt, la data de 6 septembrie 2023, Secția 21 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 21 august 2023, o minoră, în vârstă de 17 ani, beneficiară a unui centru de plasament, din Sectorul 6, ar fi fost agresată sexual de un bărbat.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din județul Teleorman.

În urma perchezițiilor efectuate, la data de 18 septembrie 2023, au fost identificate și ridicate mai multe dispozitive electronice. De asemenea, bănuitul a fost depistat și condus la audieri.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, a transmis poliția capitalei. 

 

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Primarul Cojocaru Rămâne Arestul Capitalei