× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

INTERVIU: Cătălin Nejloveanu, candidatul PNL Teleorman pentru Primăria Buzescu

Exploziv News 24 • 24-05-2024, 14:00:51 • 53 vizualizari
 

Nejloveanu Cătălin-Theodor este un tânăr care a decis să se implice în viața publică și să se înscrie în cursa electorală pentru funcția de primar al comunei Buzescu.

Partidul Național Liberal Teleorman vine în fața alegătorilor din Buzescu cu o echipă de candidați tânără și dornică de schimbare. Pentru a vota corect, oamenii trebuie să fie informați, astfel că, vă propunem în rândurile de mai jos un interviu cu Nejloveanu Cătălin, candidatul liberal pentru funcția de primar al localității Buzescu.

Pentru buzeșteni, cred că este important, în primul rând, să vă cunoască. Aș vrea să ne spuneți câteva cuvinte despre dumneavoastră, cine sunteți și cu ce vă ocupați în prezent?

Mă numesc Nejloveanu Cătălin-Theodor și astăzi vă adresez cuvinte sincere și hotărâte. Am 31 de ani și sunt mândru să fiu părintele a două fetițe minunate. De asemenea, am o carieră în domeniul IT și am lucrat ca programator pentru cele mai importante companii bancare. Dar astăzi nu vă vorbesc doar ca un om al cifrelor și al tehnologiei. Astăzi vă vorbesc ca un om politic, pentru că am decis să mă implic în politică și să candidez din partea PNL la primăria comunei noastre.

Campanie electorală

Ce v-a determinat să intrați în politică și de ce primărie?

Candidez pentru funcția de primar pentru că am crescut în această comunitate și am văzut atât oportunități, cât și provocări. Vreau să contribui la dezvoltarea comunei și să aduc schimbări pozitive. Consider ca este timpul ca tinerii să se implice mai mult în politică, pentru că suntem viitorul acestei țări.

Ce nu are localitatea? Și mă refer aici la utilități, știu eu, spații de recreere, școli reabilitate, moderne, locuri de joacă etc.

Dacă ați ajuns vreodată în comunitatea noastră, cel mai probabil ați observat că nu dispunem de dezvoltare în nicio privință, deși suntem la 9 kilometri de municipiul reședință al județului, iar localitatea noastră este străbătută de un drum european foarte circulat. După 24 de ani de administrație a aceluiași om este timpul să privim în oglindă și să ne întrebăm: de ce să facem o schimbare acum? Priviți în jurul vostru. Străzile noastre, clădirile, infrastructura – aproape totul pare să fi rămas neschimbat. Nu ne putem mulțumi cu conservarea comunei. Nu avem străzi asfaltate, nu avem apă curentă, nu avem canalizare, gaze nici atât.

Drumuri neasfaltate

Spuneți că buzeșteni au fost vitregiți de dezvoltare, dar care ar fi primul lucru pe care îl veți face dacă ieșiți primar?

Nici nu știu cum ce să încep, vă spuneam că avem foarte multe lipsuri. Sunt prea multe lucruri de făcut într-o comună unde am fost ținuți pe loc 24 de ani. Concetățenii mei ar trebui să se gândească și să analizeze foarte bine oferta electorală și să își dorească o schimbare. Cred că este timpul să dăm o șansă tinerilor, care au o viziune, care știu și au sprijin de la nivel județean și național pentru implementarea proiectelor de dezvoltare. Satele sunt depopulate în Teleorman, este și cazul comunei noastre. Vă invit să fiți alături de mine și echipa PNL pentru a crea premisele unui trai decent și pentru a aduce tinerii plecați peste hotare, acasă. 

Până acum am vorbit la modul general despre traiul cetățenilor din Buzescu, acum, aș vrea să ne spuneți concret care sunt proiectele, programele și planurile dumneavoastră pentru viitor? 

În primul rând, pentru ca tinerii să vină acasă, avem nevoie de locuri de muncă și m-am gândit, am și soluția, să înființez două fabrici în comună. Dar, înainte de asta, așa cum bine știm cu toții, pentru a atrage investitori, este necesar să pui la dispoziția lor utilitățile, apă și canal. Așadar, am să mă ocup să finalizez proiectul, pentru ca atât locuitorii, cât și eventualii antreprenori să aibă servicii esențiale și vitale. Asfaltarea tuturor străzilor și betonarea șanțurilor este un alt obiectiv al meu, ori de câte ori plouă, noi trebuie să mergem prin nămol.

Drumuri neasfaltate

Reducerea taxei de salubrizare: vom lua măsuri pentru a reduce considerabil această taxa și a scăpa comuna de gunoaie.

Gunoaie

Aș mai vrea și am soluții să demarez proiecte pentru accesarea de fonduri europene și naționale (avem programele PNRR și Anghel Saligni), pentru a construi o clinică medicală modernă, un centru multifuncțional pentru organizarea de evenimente culturale, un spațiu de joacă modern pentru copiii, nu să ”aruncăm” câteva tobogane și leagăne la întâmplare. I-au în calcul și navetiștii, și voi înființa trei stații de autobuz, am planuri și pentru unitățile de învățământ, să organizez grădinița cu program prelungit și să reabilitez și să modernizez școala, pentru ca elevii să nu mai plece la școlile din Alexandria, așa cum se întâmplă acum. Apoi, legat de bugetul local și ședințele Consiliului Local, aici va fi transparență totală, fiecare cetățean va putea să vadă cum cheltuim banul public, ședințele vor fi transmise live, iar eu voi prezenta odată la șase luni realizările. Ar mai fi de adăugat și faptul că intenționez să mă ocup și de iluminatul public, voi înființa un parc fotovoltaic pentru a economisi energie și a proteja mediul înconjurător. În funcție de oportunitățile care ni se mai ivesc pe parcurs, cu siguranță voi fi acolo, implicat să atrag orice proiect. 

La finalul acestui interviu, vreau să le transmiteți un scurt mesaj alegătorilor?

Ne-am săturat de promisiuni mincinoase, amenințări și șantaje. Este timpul nostru să luptăm împotriva vechii clase politice. Este timpul să ne implicăm direct în dezvoltarea comunei. Haideți să construim împreună viitorul comunei noastre! Vă invit să fiți parte a acestei schimbări! Să fim împreună pentru o comunitate mai bună și pentru o viață mai bună pentru toți!

Tu hotărăști schimbarea!

Tu decizi viitorul!

Comandat de Partidul Național Liberal Teleorman
Executat de SC EXPLOZIVNEWS24 SRL
Cod unic de identificare AEP 21240015

 

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
INTERVIU Cătălin Nejloveanu Candidatul Teleorman Pentru Primăria Buzescu