× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Daniel Constantin, fostul vice prim-ministru al României, este noul președinte interimar al PNL Teleorman.

Informatia de Teleorman • 03-02-2024, 10:00:55 • 127 vizualizari
 

Daniel Constantin este noul președinte interimar al PNL Teleorman. Acesta a fost desemnat miercuri, 31 ianuarie, de Biroul Permanent Național al PNL, să ocupe această funcție. Vineri, 2 februarie, președintele interimar al PNL Teleorman a avut o primă întâlnire, la sediul organizației, cu membrii partidului și cu primarii din județ.
“Începem un nou capitol în 2024, plin de evenimente și discuții politice. Echipa noastră de la PNL Teleorman se pregătește deja pentru provocările ce vor veni. Astăzi, am avut o întâlnire la sediul filialei județene din Alexandria, unde am discutat cu aleșii locali despre problemele comunităților teleormănene, evaluând etapele trecute și privind cu optimism spre alegerile din 2024”, a declarat Daniel Constantin.
Noul președinte al organizației mai spune că PNL Teleorman a avut, în 2020, rezultate excelente, clasându-ne pe locul 3 la nivel național în cadrul organizațiilor liberale.
“Vrem să repetăm această performanță prin implicare, unitate și concentrare pe problemele reale ale oamenilor din comunitate”, este planul lui Daniel Constantin în ceea ce privește alegerile din acest an.

Biroul de presă al PNL Teleorman

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Daniel Constantin Fostul Prim-ministru României Președinte Interimar Teleorman