× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Mai mulți bani pentru donatorii de sânge / De la 1 ianuarie, valoarea tichetelor crește la 280 lei

Ziarul Teleormanul • 20-12-2023, 14:00:10 • 60 vizualizari
 

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat marți seară, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că, începând cu 1 ianuarie 2024, valoarea tichetelor pentru donatorii de sânge crește la 280 lei.

“Valoarea tichetelor pentru donatorii de sânge: 280 lei de la 1 ianuarie 2024.

Este anunțul cu care am încheiat ultima ediție a Fidelis de anul acesta. Concret, în bugetul pe 2024 va fi cuprinsă finanțare pentru ca valoarea tichetelor de care beneficiază donatorii de sânge să crească de patru ori, de la 67 lei la 280.

Poate fi văzută ca formă de stimulare pentru cei care salvează vieți. Eu o văd ca formă de apreciere pentru că aleg să dăruiască viață celor aflați în nevoie.

Bilanțul impresionant realizat de donatorii-investitori care s-au alăturat campaniei «România are sânge de rocker, acum și de investitor” în 2023 arată așa: 15.000 vieți salvate și peste 522 milioane lei investiți».

De fiecare dată, donatorii au primit cea mai bună dobândă și cel mai mic prag de subscriere.

În ceea ce privește dezvoltarea pieței de capital, puține proiecte pot să se mândrească cu impactul FIDELIS: 40% din activitatea pe piaţa primară derulată la Bursă au reprezentat-o emisiunile de titluri de stat ale Ministerului Finanţelor”, a transmis ministrul Boloș.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Mulți Pentru Donatorii Sânge Ianuarie Valoarea Tichetelor Crește