× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Prognoza METEO pentru Teleorman. Media valorilor diurne va ajunge, din nou, la 34… 35 de grade

Informatia de Teleorman • 09-08-2023, 14:00:46 • 224 vizualizari
 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 7-20 august 2023.
În primele două zile, valorile termice vor fi în scădere şi vor ajunge să se situeze sub mediile multianuale. Media regională a maximelor va coborî spre 24 de grade şi a minimelor la 13 grade. În restul intervalului, vremea se va încălzi treptat, va deveni călduroasă, izolat caniculară mai ales în a doua săptămână când media valorilor diurne va ajunge la 34…35 de grade, iar a celor nocturne la 17…18 grade. Probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi ridicată doar în primele trei zile din interval.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Prognoza Pentru Teleorman Valorilor Diurne Ajunge