× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Tentativă de înscenare a unui viol, într-o comună din Teleorman: „Mi s-au oferit bani să spun că am fost agresată sexual”

Liber in Teleorman • 23-02-2024, 10:00:13 • 111 vizualizari
 

Start tensionat al campaniei electorale în Teleorman. Deși nu a început oficial lupta pentru fotoliile de primar, unii susținători ai politicienilor locali pregătesc terenul pentru o posibilă reușită prin denigrarea contracandidaților. O tentativă șocantă cu acuzații false zguduie comuna Frumoasa din județul Teleorman. Un consilier local al PMP a încercat să însceneze un viol în care să fie implicat un competitor politic.

Conform informațiilor obținute, consilierul Ion Dulgheru a solicitat ajutorul Ioanei Matei, responsabilă de campania electorală a candidatului Claudiu Trifu, pentru a fabrica un incident grav. Acesta i-a cerut Ioanei Matei să declare public faptul că a fost victimă a unui viol comis de Claudiu Trifu. Însă, Ioana Matei a decis să înregistreze conversația și să aducă la lumină întreaga conspirație.

Într-o conferință de presă, Ioana Matei a detaliat presiunile la care a fost supusă pentru a participa la această înscenare. După dezvăluirea publică a planului, Ion Dulgheru a sunat-o imediat pe Ioana Matei, amenințând-o să șteargă toate probele pentru că situația poate ajunge „la miliție”.

„Unul dintre consilierii locali m-a abordat pe Facebook, mi-a propus să-i înscenez domnului Trifu o agresiune sexuală. Să o sun pe soția domnului Trifu să îi spun că a încercat să mă violeze ducându-mă acasă. Mi s-au oferit și bani pentru acest lucru. Nu am depus încă o plângere penală, dar urmează. M-a tras la răspundere că am spus public asta. Are o familie frumoasă, are 2 copii, nu se poate așa ceva”, a spus Ioana Matei.

„Să ștergi toate înregistrările. Tu să faci o declarație la avocat: Domne, eu am intrat în partid cu ei, mă lua acasă, a știut că sunt văduvă, nu mai am bărbat și s-a luat de mine, în mașină mi-a zis să fac sex, că-ți dau bani. Chestii d-astea”, o îndemna Ion Dulgheru.

[embedded content]
[embedded content]
[embedded content]
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Tentativă înscenare într-o Comună Teleorman Oferit Agresat