× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Ziua Imnului Național al României * Un moment așteptat cu emoție în Teleorman

Ziarul Mara • 26-07-2023, 10:00:19 • 59 vizualizari
 

Județul Teleorman se pregătește să sărbătorească cu mândrie “Ziua Imnului Național al României”. Instituția Prefectului Județul Teleorman, Consiliul Județean Teleorman, Primăria Municipiului Alexandria, Consiliul Local al Municipiului Alexandria, Episcopia Alexandriei și Teleormanului și Garnizoana Alexandria sunt organizatorii acestui eveniment special ce va avea loc în fața Palatului Administrativ al Județului Teleorman, începând cu ora 09.00, pe data de 29 iulie.

Într-o atmosferă de sărbătoare și patriotism, cetățenii din Alexandria și din întreg județul sunt invitați să participe la ceremonia publică dedicată Imnului Național al României. Evenimentul va fi marcat de momente militare și religioase, oferind o oportunitate de a celebra valorile naționale și unitatea națională.

Reprezentanții grupurilor parlamentare, autorităților publice județene și locale, filialelor partidelor politice, serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor, operatorilor economici, sindicatelor, organizațiilor non-guvernamentale, filialei asociației veteranilor de război, filialelor asociațiilor cadrelor militare în rezervă și în retragere și ai revoluționarilor vor fi prezenți alături de cetățenii Municipiului Alexandria și ai județului Teleorman pentru a celebra împreună unul dintre cele mai importante simboluri naționale – Imnul României.

Cu discursuri inspiraționale și momente artistice, evenimentul va încuraja unitatea și iubirea față de țară, amintindu-ne de drumul nostru comun și de valorile care ne definesc ca popor.

În așteptarea acestui moment special, comunitatea din Teleorman își exprimă entuziasmul și nerăbdarea de a celebra alături de toți cei prezenți Ziua Imnului Național al României, o ocazie de a reafirma mândria și devotamentul față de patrie. Cu toții se pregătesc să cânte cu demnitate Imnul Național, demonstrând că valorile și tradițiile noastre rămân vii și strălucesc în inimile fiecărui român.

Astfel, pe 29 iulie, ziua dedicată Imnului Național al României, va aduce o rază de speranță și unitate în inimile tuturor celor prezenți, reamintindu-ne că suntem parte dintr-o națiune cu o istorie bogată și un viitor strălucit.

Claudiu DUMITRACHE

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Imnului Național României Moment Așteptat Emoție Teleorman