× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Expoziția de pictură și grafică „Lumea văzută prin ochii mei”

Ziarul Mara • 20-07-2023, 10:00:16 • 47 vizualizari
 

Muzeul Judeţean Teleorman, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, organizează în perioada 19 iulie-20 august 2023 expoziția de pictură și grafică „Lumea văzută prin ochii mei” semnată de artista Daniela Achim Harabagiu.

Vernisajul expoziției a avut loc miercuri, 19 iulie 2023, începând cu ora 12.00, în Sala Auditorium a muzeului.

Cele peste 30 de lucrări de pictură, grafică și desene expuse au fost prezentate în cadrul vernisajului de istoricul de artă Liliana Popa, care a apreciat talentul artistei, subliniind că este în beneficiul consumatorului de artă faptul că Daniela Achim Harabagiu se exprimă atât în poezie, cât și în pictură, îmbinând cele două arte.

Tot aceasta a spus că însuși titlul expoziției, „Lumea văzută prin ochii mei”, este bine ales, lumea văzută prin ochii unui artist având semnificații pe care doar acesta le poate percepe și transmite.

„Lumea văzută prin ochii mei” este prima expoziție individuală a Danielei Achim Harabagiu la Muzeul Județean Teleorman, însă aceasta a mai expus, în urmă cu 20 de ani, câteva tablouri, participând la o activitate care s-a desfășurat la această instituție de cultură.

Evenimentul găzduit de Muzeul Județean și prezentat în deschidere de managerul dr. Pavel Mirea a avut un public numeros, printre cei prezenți numărându-se scriitorul Ștefan Mitroi, reprezentanți ai presei locale și ai instituțiilor din municipiu.

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Expoziția Pictură Grafică Văzută