× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Ședință ordinară a CJ Teleorman, cu 10 proiecte aprobate din cele 11 propuse

Ziarul Mara • 05-03-2024, 10:00:21 • 55 vizualizari
 

Ședința ordinară din data de 28 februarie 2024 a Consiliului Județean Teleorman a avut pe ordinea de zi 11 proiecte de hotărâre, toate inițiate de președintele C.J., Adrian Ionuț Gâdea.

În deschiderea ședinței ordinare, în urma mandatării de către Tribunalul Județean Teleorman a unui nou consilier județean, a depus jurământul Mariana Cristina Ciufu, membru P.N.L.

Două dintre proiectele de pe ordinea de zi au avut nevoie de votul secret. Acestea au fost: Proiect de hotărâre privind desemnarea unor consilieri județeni în Comisia de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al județului și Proiect de hotărâre pentru modificarea componentei nominale a Autorității Teritoriale de Ordine Publică Teleorman pentru mandatul 2020-2024.

Primul dintre acestea, în urma votului secret, a mandatat cei doi consilieri care vor face parte din Comisia de evaluare: Vlad Ovidiu Eugen, cu 18 voturi pentru și Petculescu Marian, cu 19 voturi.

Celălalt proiect a făcut obiectul unui schimb de opinii diferite ale consilierilor județeni, împărțiți în două tabere, pro și contra.

După lungi discuții și dispute, aceștia nu au ajuns la niciun consens și, în ciuda pauzei acordate, proiectul a fost respins.

Printre celelalte nouă proiecte aprobate se numără: Proiect de hotărâre privind aprobarea Raportului anual referitor la stadiul realizării măsurilor din Planul de menținere a calității aerului în județul Teleorman pentru anul 2023, Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții „Pod pe DJ 653, peste râul Călmățui, com. Călmățuiu, km 87+891-87+904”, în faza Proiect tehnic de execuție, Proiect de hotărâre privind aprobarea documentațiilor tehnico-economice pentru obiectivul de investiții „Realizare șanțuri betonate pe DJ 506 și DJ 506 A și realizare subtraversări pe DJ 506, pe raza comunei Vitănești”, în fazele Documentație tehnică pentru autorizarea executării lucrărilor de construire-D.T.A.C. și Documentație tehnică pentru autorizarea executării organizării lucrărilor- D.T.O.E., Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei nr. 2 la Hotărârea Consiliului Județean Teleorman nr. 46 din 31martie 2022 privind reorganizarea comisiilor de specialitate ale CJ T

eleorman pe principalele domenii de activitate cu modificările ulterioare, Proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general actualizat în urma finalizării lucrărilor la obiectivul de investiții „Modernizare DJ 612, Rădoiești (DJ 601C)- Săceni (DJ 612A), km 64+371-km 76+172 (L=11,801km)”.

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Ședință Ordinară Teleorman Proiecte Aprobate Propuse