× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Primarii din Pietroșani și Vârtoape au semnat contractele pentru asfaltarea drumurilor comunale

Impact News 24 • 13-07-2023, 10:00:53 • 45 vizualizari
 

Încă doi primari liberali au semnat, astăzi, contractele de finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, pentru asfaltarea drumurilor comunale, în prezența domnului Adrian-Ioan Veștea, ministrul dezvoltării.

Este vorba despre primarii comunelor Pietroșani și Vârtoape, domnul Emil Picu și domnul Petre Stancu.Finanțarea este cea mai importantă etapă a unui proiect de investiții și mă bucur că le-am fost alături celor doi edili, într-un moment atât de important pentru comunitățile lor.

Cu această ocazie, îi asigur în continuare de susținerea mea, atât în calitate de senator, cât și în calitate de președinte al organizației județene a PNL, iar în perioada următoare vom anunța demararea unor noi investiții în Teleorman.

Oamenii din mediul rural merită să trăiască în condiții civilizate, moderne, în localități dezvoltate, nu uitate de timp și de politicienii care în ultimii 30 de ani le-au oferit doar iluzii.

Senator Eugen Pîrvulescu, președinte PNL Teleorman

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Primarii Pietroșani Vârtoape Semnat Contractele Pentru Asfaltarea Drumurilor Comunale