× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

6 locuri de parcare gratis pentru Garda de Mediu Teleorman, de la Victor Drăgușin

Liber in Teleorman • 15-12-2023, 14:00:12 • 112 vizualizari
 

Primarul de la Alexandria – Victor Drăgușin, cel care a transformat multe spații verzi în locuri de parcare și parcările existente în fast-food-uri pentru prieteni sau a tras linii pe trotuar și a pus preț de doi lei pe spațiu de mașină, face pe generosul cu instituțiile publice care au șef de la PSD. El a făcut cadou GNM-Comisaritul Județean Teleorman 6 locuri de parcare (5 pentru mașinile instituției și 1 loc pentru mașina condusă de Dana Banu).

Paguba produsă firmei care administrează spațiile de parcare (SC Servicii Municipale Alexandria SRL – condusă de finul Octavian Teodorescu) este de 30.000 lei. Locurile de parcare au fost date pe o perioadă de 5 ani, iar abonamentul care ar fi trebuit plătit pentru un loc de parcare este de 1.000 lei anual.

Mai mult decât atât, potrivit surselor noastre, comisara Dana Banu este șefa unui serviciu (CJ Teleorman) din cadrul GNM-Comisariatul General, deci nu are capacitatea legală de a semna un contract, fie el și de comodat, serviciul dumneai neavând personalitate juridică. Comisarul general reprezintă GNM în relațiile cu terții și cum Dana Banu nu este comisar general, concluzia e clară: a semnat cu primaru’, ca primaru’!

Dar pentru ca lucrurile să aibă aparență de legalitate, toate acestea au trecut prin Consiliul Local Alexandria, acolo unde majoritatea pesedistă a votat cu două mâini!

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Locuri Parcare Gratis Pentru Teleorman Victor Drăgușin