× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Victor Drăgușin AMENINȚĂ consilierii locali ai Opoziției cu plângeri penale

Liber in Teleorman • 14-12-2023, 20:00:11 • 44 vizualizari
 

Primarul Drăgușin a trecut la un alt nivel al lipsei de cuviință publică, pe lângă modul neadecvat în care se comportă în general în funcția pe care o ocupă. El a amenințat consilierii locali ai Opoziției cu plângeri penale, în cazul în care nu susțin proiectele de hotărâre privind vânzarea unor terenuri către anumite persoane, între care se numără și un apropiat al acestuia, implicat în controversa privind exploatarea ilegală a pădurii orașului.

Victor Drăgușin a fost acuzat de amenințări și favoritism în ceea ce privește proiectele de vânzare a unor terenuri. Consilierul local Gabriel Bulumac a făcut public incidentul, aducând la lumină suspiciuni de corupție și practici nedemne de un reprezentant al comunității locale.

„Uluitor! În ședința de Consiliu Local de astăzi, actualul primar m-a amenințat pe mine și pe consilierii locali că dacă nu vom vota proiectele de hotărâre pentru vânzarea unor terenuri, cei care au depus cereri în acest sens, ne vor face plângeri penale. Ei bine, unul dintre aceste proiecte a fost vânzarea unui teren către prietenul dumnealui, cel care și-a însușit o bună bucată din pădurea Vedea și a construit acolo o locație de alimentație publică cu piscină. L-am întrebat dacă locația prietenului dumnealui are autorizație de funcționare de la Primărie, s-a făcut că nu știe, iar domnul secretar general al instituției a spus că nu îi trebuie, că acolo e pensiune. Cum aș putea să votez vânzarea unui teren către un individ care a furat din pădurea orașului? Cum aș putea să votez vânzarea unui teren pe care se desfășoară activități de alimentație publică, dar fără autorizație de funcționare? Șocant, dar prietenul primarului NU are o astfel de autorizație! Oamenii ăștia chiar nu mai au rușine, bun simț, simțul ridicolului??? Cât de jos putem coborî? Cât ne mai zbatem în mocirlă? Până când mai acceptăm umilințe venite de la acești indivizi? Nu le e rușine de cei care au autorizații și își plătesc taxe și impozite? Pădurea este a cetățenilor, NU a celor apropiați de actualul primar! Jos labele de pe pădurea orașului!”, a spus Gabriel Bulumac.

EXCLUSIV: Dosar PENAL pentru pădurile vândute ale Alexandriei. Schema prin care suprafețe din fondul forestier au fost împărțite apropiaților lui Drăgușin

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Victor Drăgușin AMENINȚĂ Consilierii Locali Opoziției Plângeri Penale