× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Incendiu la o locuință din Roșiori de Vede / Proprietarul, cu arsuri la nivelul feței, a fost transportat la spital

Ziarul Teleormanul • 08-02-2024, 14:00:09 • 119 vizualizari
 

Din cele 31 de evenimente la care au intervenit pompierii militari teleormăneni în cursul zile de ieri, șase au fost incendii. Două dintre ele izbucnite la locuințele unor cetățeni din localitățile Ciuperceni și Roșiorii de Vede și patru incendii de vegetație uscată, pe raza localităților Nicolae Bălcescu, Prunaru, Merenii de Sus și Măgura.

La Ciuperceni, un incendiu a izbucnit la o casă de locuit. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Flăcările au fost stinse în limitele găsite, pompierii reușind să salveze locuința. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 3 mp, un tomberon din plastic și circa 50 kg de lemne de foc. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabil de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la depozitarea neadecvată a jarului sau cenușei în apropierea materialelor inflamabile.

Tot ieri, în jurul orei 15.25, un incendiu a izbucnit la acoperișul unei locuințe din Roșiori de Vede, cu posibilitatea extinderii flăcărilor la întreaga casă de locuit. Alertați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, la fața locului s-au deplasat rapid pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Proprietarul, în vârstă de aproximativ 62 de ani, a suferit arsuri de gradul 2 la nivelul feței și a fost transportat de echipajul medical la Spitalul Municipal Caritas. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de circa 100 mp, acoperișul unei terase pe o suprafață de aproximativ 12 mp, un frigider, o saltea și o mașină de spălat, valoarea pagubelor ridicându-se la suma de 15.000 de lei. Valoarea bunurilor salvate a fost estimată la peste 75.000 de lei. Se pare că incendiul a izbucnit de la un foc în aer liber lăsat nesupravegheat.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Incendiu Locuință Roșiori Proprietarul Arsuri Nivelul Feței Transportat Spital