× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Grav accident rutier la Turnu Măgurele / Două mașini și o bicicletă, implicate

Impact News 24 • 10-09-2023, 10:00:43 • 154 vizualizari
 

Două persoane au ajuns la spital, sâmbătă seară, în urma unui grav accident rutier produs pe raza municipiului Turnu Măgurele, la ieșire către Ciuperceni.

Potrivit ISU Teleorman, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și o bicicletă și au rezultat patru victime, pentru două dintre acestea fiind necesar transportul la spital.

“Patru persoane au fost rănite, însă doar două au fost transportate la spital, respectiv șoferul unui autoturism și biciclistul, acesta din urmă fiind grav rănit”, a transmis ISU Teleorman.

Pentru gestionarea evenimentului au intervenit pompierii cu o mașină de stingere, și o ambulanță SMURD, dar și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.
Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru srabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Accident Rutier Măgurele Mașini Bicicletă Implicate