× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Petrică Necula, primarul PNL de la Purani a demonstrat că se poate

Ziarul Contrapunct • 01-06-2024, 10:00:18 • 85 vizualizari
 

În 2020, înainte de a intra în politică, tânărul om de afaceri, Petrică Necula, s-a implicat activ la rezolvarea problemelor comunității A reparat, cu fonduri proprii. acoperișul pe o suprafață de 300 mp și coșurile școlii, a dotat cu tâmplărie pvc și geam termopan dispensarul uman, a renovat biserica din Puranii de Sus, a împrejmuit-o cu gard de 160 ml și a pus în funcțiune centrala termică a bisericii.
Tânărul Necula s-a gândit că din poziția de edil al comunei poate să facă mai mult pentru comunitatea în care trăiește, iar proiectele sale se pliază pe nevoile oamenilor din Purani. Pentru Petrică Necula, tatăl a două fetite care vor merge și ele la școală, educația este esențială și prioritatea sa vor fi învestițiile din unităile de învătământ, iar copiii din Purani să beneficieze de tot ce este nevoie într-o școală modernă.


Printre proiectele din programul cu care Petrică Necula a venit la alegerile din 2020 în fața concetățenilor, pentru a le cere votul, se afla pietruirea și asfaltarea drumurilor comunale, rețea de canalizare în comună și normalizarea programului de furnizare a apei potabile, care funcționa după programul angajatului din primărie, doar de la 8-16.

Un alt proiect se referea la modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public, care la Purani era deficitar și se baza pe improvizații. Petrică Necula intenționa să monteze becuri cu led, să le înlocuiască pe cele existente, protejate de intemperii cu bidoane de plastic.
Candidatul PNL la Primăria Purani își propunea să construiască un teren sintetic pentru ca tinerii din comună să facă sport și să activeze echipa de fotbal care deși promovase în Liga a IV-a a fost scoasă din campionat, de primar, pentru că nu-l votează pe el.
Acestea erau doar o parte dintre proiectele lui Petrică Necula pentru comuna Purani în urmă cu 4 ani.


Anii au trecut foarte repede, pentru că primarul a băgat la propriu comuna în șantier. A asfaltat așa cum a promis, apa curge la robinet non stop, iluminatul l-a schimbat, a construit un teren sintetic, A împrejmuit cu gard metalic școlile, a reabilitat sediul primăriei, a împrejmuit cu gard parcul din centrul localității, acum comuna are sistem de supraveghere video, a construit stații de autobuz în localitate, a făcut cadastru sistematic, a amenajat părculețele și a montat locuri de joacă pentru copii, a montat filtre de apă la stația de tratare a apei pentru obținerea licenței și avizului DSP, a construit toalete la biserica din comună și nu în ultimul rând, a implementat proiectul ,,Masa caldă,, pentru elevii din localitate.

În prezent se construiește o grădiniță, se reabilitează scoala cu ambele corpuri A și B, urmează în perioada imediat următoare dotarea acestei școli, la ambele corpuri, și mai asfaltează pe programul Anghel Saligny încă 6.5 km de străzi în localitate. Cetățenii comunei Purani trăiesc într-o localitate complet schimbată față de cum arăta în urmă cu 4 ani. Și vor vota continuitatea, proiectele realiste și dezvoltarea. Petrică Necula mai are multe de spus pentru comuna Purani.

 

Comandat de PNL TELEORMAN

Executat si distribuit de SC SMART VIDEO ZIAR SRL

CMF 21240015

 

 
 
Continuare pe Ziarul Contrapunct » Articole Ziarul Contrapunct »
 
Petrică Necula Primarul Purani Demonstrat