× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Accident rutier la Năsturelu! Patru persoane, între care și două minore au ajuns la spital

Infoexpres TV • 12-12-2023, 20:00:26 • 155 vizualizari
 

În ziua de 12 decembrie, în jurul orei 12.00, Poliția Orașului Zimnicea a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Năsturelu.

Din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, autoturismul condus de către o tânără în vârstă de 21 de ani, din localitate, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu gardul și peretele unui imobil.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a celor trei pasagere, o femeie de 36 de ani și două minore, în vârstă de 5, respectiv 13 ani, toate din comuna Năsturelu. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul indicând faptul că femeia nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Accident Rutier Năsturelu Persoane între Minore Spital