× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Prognoza meteo pentru Teleorman. Precipitaţiile vor fi deficitare, cu excepţia intervalului 7-11 decembrie

Informatia de Teleorman • 05-12-2023, 10:00:59 • 65 vizualizari
 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptămâni, mai precis în intervalul 3-17 decembrie 2023. Regimul termic va fi apropiat de normal în prima săptămână, cu maxime cuprinse între 3 şi 7 grade şi minime ce se vor încadra între -5 şi 3 grade. Temperatura aerului va marca o uşoară creştere în a doua săptămână, cu maxime cuprinse între 3 şi 9 grade şi minime de -2…4 grade.
Precipitaţiile vor fi deficitare, cu excepţia intervalului 7-11 decembrie, când vor fi posibile cantităţi de apă mai însemnate, predominant sub formă de ploaie şi lapoviţă.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Prognoza Pentru Teleorman Precipitaţiile Deficitare Excepţia Intervalului Decembrie