× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Bogdan Voican, candidatul USR TELEORMAN la PRIMARIA TROIANUL

Impact News 24 • 28-01-2024, 20:00:43 • 78 vizualizari
 

Astăzi, 27 ianuarie, odata cu inaugurarea sediului USR din localitatea Troianul, a avut loc si lansarea oficiala a candidaturii la functia de Primar al comunei Troianul a lui Bogdan Voican, presedintele filialei locale USR.

Bogdan este un tânăr dedicat și implicat activ în comunitate, cu experiență în administrarea publică și o viziune clară asupra nevoilor și provocărilor cu care se confruntă Troianul.

Bogdan Voican aduce cu el o energie proaspătă și idei inovatoare pentru dezvoltarea comunei. Viziunea sa se axează pe trei piloni principali: infrastructură, protejarea mediului înconjurător și implicarea comunității.

Infrastructura reprezintă o prioritate pentru Bogdan și echipa sa. El crede că investiția în modernizarea străzilor și a rețelelor de utilități va aduce beneficii semnificative pentru toți locuitorii comunei. De asemenea, el se angajează să dezvolte servicii mai bune de transport și să promoveze soluții alternative de mobilitate.

Protecția mediului înconjurător este o altă temă importantă pe care Bogdan Voican dorește să o abordeze. El își propune să promoveze practici eco-friendly, gestionarea eficientă a deșeurilor, precum și dezvoltarea zonelor verzi și a spațiilor de recreere.

Implicarea comunității este esențială pentru o administrare de succes. Bogdan și echipa sa își doresc să creeze un cadru de dialog permanent cu cetățenii, să îi implice în procesul decizional și să promoveze transparența și responsabilitatea în administrația publică.

Dacă ești în căutarea unei alternative progresiste și a unei echipe de tineri implicați, îți recomandăm să acorzi atenție candidaturii lui Bogdan Voican și să îi oferi sprijinul tău. Te așteptăm să te alături echipei noastre și să facem împreună o schimbare reală în bine pentru comuna Troianul.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Bogdan Voican Candidatul TELEORMAN PRIMARIA TROIANUL