× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

„Rectificare bugetară pozitivă!” – Dănuț Cristescu, senator PSD / Declarație politică

Ziarul Teleormanul • 10-08-2022, 14:00:07 • 31 vizualizari
 

Prima rectificare a bugetului din acest an este pozitivă, cele mai mari sume în plus urmând să le primească Ministerul Muncii (6,77 miliarde lei), Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (2,7 miliarde lei), Ministerul Energiei (2,4 miliarde lei) şi Ministerul Transporturilor (2 miliarde lei).

„Este o rectificare pozitivă, posibilă ca urmare a unei creșteri a veniturilor bugetului, dar și a reducerii cheltuielilor, ceea ce arată calitatea managementului asigurat de ministrul PSD al Finanțelor. Rectificarea asigură finanțarea necesară tuturor programelor și proiectele sociale propuse și susținute de PSD.

În propunerea de rectificare ajunsă în spațiul public Ministerul Finanțelor asigură un total de 28 miliarde de lei, rezultat din ajustarea/completarea bugetelor instituțiilor publice.

Cei mai mulți bani îi primesc Ministerul Muncii – 6,7 miliarde de lei, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene – 2,7 miliarde de lei, Ministerul Energiei – 2,4 miliarde de lei și Ministerul Transporturilor – 2 miliarde de lei.

De remarcat că varianta bugetului rectificat s-a construit luând în calcul reducerea cu 10% a tuturor cheltuielilor cu bunuri și servicii, la toate ministerele”, a transmis senatorul PSD de Teleorman, Dănuț Cristescu.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Rectificare Bugetară Pozitivă Dănuț Cristescu Senator Declarație Politică