× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

45 de permise de conducere, reținute în patru zile / Nouă accidente rutiere în Teleorman, în aceeași perioadă

Ziarul Teleormanul • 27-12-2023, 14:00:09 • 121 vizualizari
 

IPJ Teleorman informează că, în perioada 22 -26 decembrie, polițiștii teleormăneni au intervenit la peste 670 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 660 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112, acționând pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, a situațiilor de risc și a oricăror evenimente ce ar putea perturba siguranța publică.
Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 400 de sancțiuni contravenționale în valoare de circa 200.000 de lei, au reținut 45 de permise de conducere și au retras 13 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.
În perioada de referință, la nivelul județului au fost înregistrate nouă accidente rutiere ușoare (Vitănești, Videle, Izvoarele, Alexandria, Roșiori de Vede, Crângeni, Peretu), 14 persoane având nevoie de îngrijiri medicale, în cauze fiind întocmite dosare penale.
Polițiștii atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.
De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat șase infracțiuni, dintre care două pentru conducere pentru conducere sub influența alcoolului.
Totodată, la nivelul județului s-a acționat preventiv – reactiv, în filtre rutiere, în scopul descurajării și combaterii consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan, precum și pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență, depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor urmărite în temeiul legii.
În intervalul 22 – 26 decembrie a.c., polițiștii rutieri au fost prezenți pe principale artere din județ, totodată asigurând fluidizarea traficului în zona Mănăstirii Pantocrator, în vederea reducerii riscurilor de producere a accidentelor rutiere, având în vedere numărul mare de vizitatori înregistrat în această perioadă.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Permise Conducere Reținute Accidente Rutiere Teleorman Aceeași Perioadă