× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

S-au luat măsuri împotriva mecanicului de tren, care a provocat accidentul feroviar de la Roșiori

Exploziv News 24 • 18-03-2023, 10:00:59 • 19 vizualizari
 

Vă reamintim că, în dimineața zilei de 13 martie, un tren în care se aflau 280 de călători a lovit un marfar, iar în urma impactului 12 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După efectuarea cercetărilor, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru conducătorul trenului de călători, care nu a oprit la culoarea roșie a semaforului de pe calea ferată.

„La data de 16.03.2023, fiind în continuarea cercetărilor în dosarul penal privind accidentul feroviar, din data de 13.03.2023, din stația Roșiori Nord, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Teleorman au dispus reținerea mecanicului de locomotivă al unui tren, pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale, procurorul dispunând măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 zile”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Teleorman.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de neîndeplinirea sau îndeplinirea defectuoasă a atribuțiilor de serviciu și vătămare corporală din culpă.

Articolul S-au luat măsuri împotriva mecanicului de tren, care a provocat accidentul feroviar de la Roșiori apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Măsuri împotriva Mecanicului Provocat Accidentul Feroviar Roșiori