× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Cetatea Turnu Magurele a castigat derby-ul cu Sporting Rosiori | Clasament

Teleorman Sport • 07-10-2023, 10:00:03 • 146 vizualizari
 

Astazi, s-a disputat inca un derby judetean, Cetatea Turnu Magurele a primit vizita celor de la Rosiori, meciul a inceput cu echipa oaspete conducand ostilitatile, gazdele pareau ca se tem de adversarii de astazi si au cedat mijlocul terenului, prima ocazie mare a venit in minutul 27, cand Alexandru Catrici a pierdut mingea, insa atacantul oaspetilor a ratat cu seninatate, 5 minute mai tarziu, acelasi Catrici, are prim-planul la minge, insa, Madalin Dudoiu ii fura balonul si face 1-0 pentru Sporting, cateva minute mai tarziu, Mitru de la oaspeti face slalom prin apararea turneana, insa Jercalau scoate extraordinar de sub bara, 0-1 la pauza, iar dupa iesirea de la cabine, gazdele au aratat o alta fata, au dominat, iar prin intrarea albanezului Gigio, au pus stapanire pe joc, in minutul 67, Gigio trimite in fata portii, Ilie trimite in portar din 5 metri iar Dane restabileste egalitatea, dupa mai multe ocazii la poarta rosioreana, acelasi Gigio trimite mingea in fata portii iar Dane inscrie pentru 2-1. Oaspetii nu au mai contat in atac pana la final, iar Cetatea Turnu Magurele a urcat din nou pe prima pozitie. Remarcatii partidei, Alexandru Dane de la gazde, un atacant de rasa, iar de la oaspeti, capitanul Ivan si portarul Marius Gheorghe, care, la 17 ani, arata o siguranta iesita din comun.

Cetatea Turnu MAgurele-Jercălău, 18-Suciu, 6-Stănici, 4-Catrici, 2-Dinu, 19-Ciocoteală (cpt.), 25-Manole, 10-Ioniță, 13-Iordache D., 14-Nițu, 30-Dane.

Rezerve: 12-Vieru, 9-Ilie D., 11-Dumitrescu, 7-Xhixho, 4-Dogaru, 21-Niță, 22-Pintilie, 16-Cristea, 23-Tudor.

Sporting Rosiori – Marius Gheorghe-Georgescu, Matei, Enache, Fierascu, B. Calin, Mitru, A. Calin, Iordache, Dudoiu, Ivan

Rezerve: Toila, Domsa, Natarau, Dudau, Lupu, Ilie, Voicescu, Preda.

 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Cetatea Magurele Castigat Derby-ul Sporting Rosiori Clasament