× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

VIDEO La un pas de tragedie, după ce plafonul unei mașini a fost secționat de oblonul unei autoutilitare ce transporta struguri

Impact News 24 • 30-09-2023, 10:00:43 • 85 vizualizari
 

O persoană a ajuns la spital, sâmbătă dimineață, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Olteni, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

[embedded content]

Potrivit martorilor, unei autoutilitare înmatriculate în Vrancea, plină cu struguri, într-o curbă la ieșire din Olteni i s-a deschis oblonul din spate, iar acesta a secționat pur și simplu plafonul unei mașini care se deplasa în direcția de mers opusă. În urma evenimentului rutier, o persoană din autoturismul lovit de oblonul autoutilitarei a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru stabilirea tutror împrejurărilor ce au stat la baza producerii evenimentului rutier.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Tragedie Plafonul Mașini Secționat Oblonul Autoutilitare Transport