× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) LICITAȚIA PENTRU COLECTAREA GUNOIULUI MENAJER LE DĂ BĂTĂI DE CAP AUTORITĂȚILOR LOCALE

Antena 3 Alexandria • 15-09-2022, 10:00:58 • 305 vizualizari
 

Consiliul Local Alexandria s-a reunit în ședință extraodrinară. Două dintre cele trei proiecte de pe ordinea de zi au vizat același subiect: managementul deșeurilor menajere. A fost supus dezbaterii și aprobării de principiu studiul de oportunitate pentru realizarea unei strategii de contractare a unei firme care să colecteze și să transporte deșeurile din județ, precum și un plan tarifar. De asemenea, primarul Victor Drăgușin a primit mandat de reprezentare a municipiului în A.D.I. Managementul Deșeurilor Teleorman.

Victor Drăgușin, unul dintre primarii care au refuzat să voteze pentru majorarea tarifelor la gunoi, în ultima ședință a Asociației Managementul Deșeurilor în Teleorman, spune că subiectul este unul fierbinte.

La finalul ședinței Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Deșeurilor din 31 august, directorul A.D.I. Teleorman a anunțat majorarea tarifelor pentru gunoiul menajer, atât la orașe, cât și la sate. Hotărârea ar putea să nu fie pusă în aplicare din cauza faptului că majoritatea primarilor prezenți nu au avut mandate de reprezentare votate în consiliile locale. Victor Drăgușin spune că, din același motiv, ar putea fi anulate și alte decizii luate în ședința respectivă.

Cele două proiecte au trecut cu votul social democraților, majoritari în consiliu, în timp ce liberali s-au abținut. Tot în ședința de astăzi a mai fost avizată demolarea unor clădiri aflate în stare avansată de degradare.

Articolul (VIDEO) LICITAȚIA PENTRU COLECTAREA GUNOIULUI MENAJER LE DĂ BĂTĂI DE CAP AUTORITĂȚILOR LOCALE apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
LICITAȚIA PENTRU COLECTAREA GUNOIULUI MENAJER BĂTĂI AUTORITĂȚILOR LOCALE