× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Inspectoratul de Jandarmi Teleorman scoate la concurs două posturi

Infoexpres TV • 18-09-2022, 10:00:21 • 133 vizualizari
 

Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman scoate la concurs prin încadrare din sursă externă 2 posturi de ofițer specialist în cadrul compartimentului Tehnologia Informației și compartimentului Informare, relații publice și cu publicul.

Pentru ofițer specialist în cadrul compartimentului Tehnologia Informației, concursul se adresează absolvenților instituțiilor de învățământ superior cu specializări în domeniile care vizează informatica.

Pentru ofițer specialist în cadrul compartimentului Informare, relatii publice și cu publicul, concursul se adresează absolvenților cu studii superioare, dar să fi absolvit, complementar și un curs de specializare /postuniversitar/master în domeniul științelor comunicării.

Până pe 20 septembrie se vor transmite cererea de înscriere la concurs, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare și cartea de identitate, exclusiv online la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriateleorman.ro

Până la data de 23 septembrie 2022 se transmit scanat toate documentele necesare constituirii dosarului de candidat, pe adresa de e-mail menționată mai sus.

8 octombrie 2022 se va susține proba scrisă.

Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, în zilele lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00 la telefon 0247/311.055, int. 24.557/24.535, sau prin consultarea anunțurilor publicate pe site-ul instituției www.jandarmeriateleorman.ro, la secțiunea Cariera-Anunțuri angajări (pagina 2)

 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Inspectoratul Jandarmi Teleorman Scoate Concurs Posturi