× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Președintele PNL la nivel național preia interimatul Filialei Județene Teleorman

Exploziv News 24 • 11-12-2023, 20:00:54 • 39 vizualizari
 

Tot în cadrul acestei ședințe s-a hotărât și dizolvarea Biroul Permanent Județean al Partidului Național Liberal filiala Teleorman.

Vă reamintim că la finele lunii octombrie anul curent, Eugen Pîrvulescu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL Teleorman, iar la mai puțin de o oră de la centru, interimatul pentru o perioadă de 30 de zile a fost preluat de Ciprian Pandea. În cele aproximativ două luni care au trecut de la acel moment, Pîrvulescu a încercat prin diverse metode să impună conducerii centrale a liberalilor un apropiat al său la șefia organizației locale, însă fără succes. Sunt voci din interiorul partidului care susțin că liderul Nicolae Ciucă nici nu a vrut să audă propunerile, ba, mai mult, zilele trecute, Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, despre care se spune că are o prietenie veche cu Eugen Pîrvulescu, s-a oferit să preia interimatul astăzi, dar și acesta s-a lovit de refuzul colegilor.

Așadar, Nicolae Ciucă va asigura interimatul filialei județene până la organizarea de noi alegeri interne, când va fi va fi ales și noul Birou Permanent Județean.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Președintele Național Interimatul Filialei Județene Teleorman