× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Jandarmii teleormăneni, alături de Robert, la împlinirea vârstei de 6 ani

Ziarul Mara • 15-07-2023, 10:00:17 • 45 vizualizari
 

Robert a împlinit vineri, 14 iulie 2023, 6 ani, iar jandarmii teleormăneni i-au urat „La Mulți Ani, plini de bucurie!”.

Ce îl face pe Robert special este faptul că, la fiecare meci de fotbal desfășurat la Alexandria, nu pierde ocazia de a sta aproape de oamenii de ordine, manifestându-și permanent curiozitatea asupra meseriei de jandarm.

Cu mai mult timp în urmă, Robert a rostit curajos în fața mamei „Vreau să vină jandarmii la mine acasă!”. Și nu a fost doar un alint, ci o dorință pe care și-o dorea transformată în realitate.

Aflându-i dorința, jandarmii au pregătit cadourile, au stabilit detaliile și au fost prezenți la aniversarea micuțului lor prieten.

Cu această ocazie, jandarmii teleormăneni i-au povestit despre munca lor și despre importanța respectării legilor și a siguranței în comunitate, făcând din această vizită un prilej de bucurie și amintiri frumoase pentru micuțul sărbătorit, dar și pentru ei.

Această experiență va fi, cu siguranță, o amintire de neuitat pentru Robert, căruia jandarmii i-au făcut ziua de naștere de neuitat, recompensându-i aprecierea și susținerea și îndeplinindu-i dorința de a-i avea aproape de ziua lui.

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Jandarmii Teleormăneni Alături Robert împlinirea Vârstei