× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Senator Eugen Pîrvulescu: Fonduri consistente alocate în Teleorman prin programul Anghel Saligny, pentru investiții

Actualitatea de Teleorman • 07-05-2022, 10:00:39 • 342 vizualizari
 
„Dragi teleormăneni, sunt în măsura să vă anunț că județul nostru a primit suma de 1.532.000.000, fonduri alocate prin programul Anghel Saligny, pentru investițiile promise de Partidul Național Liberal în campania electorală.
La nivel județean, toate comunele au primit sume de bani care să le permită implementarea proiectelor. Prin toate demersurile pe care le-am făcut, am reușit să obțin fonduri considerabile pentru județul nostru, explicând și arătând situația reală din teren, faptul că județul Teleorman a fost lăsat deseori fără fonduri pentru investiții importante, lipsindu-l așadar de dezvoltare.
Lucrările pentru alimentare cu apă, canalizare și asfaltare vor fi demarate, cel târziu, în primăvara anului viitor, după ce se vor încheia toate procedurile legale.
O a doua veste bună este faptul că, în scurt timp, vor începe negocierile pentru demararea lucrărilor de extindere a rețelei de gaze naturale în județul Teleorman, urmând să fie alocate fondurile necesare, tot prin Programul Anghel Saligny.
Dezvoltăm Teleormanul, așa cum am promis celor care ne-au acordat votul și încrederea lor în 2020., iar acest lucru mă bucură cel mai mult!”, a declarat senatorul PNL Eugen Pîrvulescu.

The post Senator Eugen Pîrvulescu: Fonduri consistente alocate în Teleorman prin programul Anghel Saligny, pentru investiții appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Senator Pîrvulescu Fonduri Consistente Alocate Teleorman Programul Anghel Saligny Pentru Investiții